HUKKAVAARASTA  LÄHTIJÄN  OHJEET  JA TARKISTUSLISTA:  

__/ Ennen lähtöä teimme hyvissä ajoin polttopuuta vähintään yhtä paljon kuin kulutimme. (Polttopuuta löytyy niityn ympäriltä metsänhoidollisesti koivikkoa harventaen. Männyt jätämme rauhaan !

__/  Teimme käynnistämme merkinnän pikkukämpässä muovilaatikossa olevaan vieraskirjaan ja laitoimme sitten kirjan takaisin suojaan myyriltä muovilaatikkoon.

__/  Siivosimme saunan, tyhjensimme vesisaavit ja lämminvesisäiliön. (Tynnyrien ja saavien alle pikku kalikka, jotta lattia kuivuu myös niiden alta.)

__/  Tuuletimme saunan ja pukuhuoneen mahdollisen kosteuden pois. .

__/  Siivosimme kämpät ja leirialueen, tiskasimme astiat, irrotimme kaasuletkut pulloista, ( jos mahdollista, niin vaihdoimme kämppien kaasupullot täydempiin ) Palohälyttimistä irrotimme patterit.

__/  Nostimme  juomavesiputken veden ottopään ylös ja pois lähdekaivosta. ( niin, että  myyrät yms. eivät pääse putkeen ! )   Laitoimme  vesiputken alapäässä olevat vesihanat auki. Näin putkessa oleva  vesi  valuu pois ja putket eivät jäädy talvella.  Irrotimme hanoista lähtevät vihreät puutarhajatkoletkut, tyhjensimme ne vedestä ja veimme ne varastolatoon.  

__/  Lukitsimme kämppien, kodan ja varastoladon ovet.  

__/  Laitoimme ennen lähtöä kariketta huussien jätösten päälle.

__/  Veimme mennessämme roskat Ranttilan kohdalla oleviin roskasäiliöihin. (molokkeihin)

 Huomasin seuraavanlaisia puutteita:____________________________________________________________________________________

 ( Puutteista yms. voit ilmoittaa myös sähköpostitse julle(ät)linnavuorenerakeskus.fi )